Wine & Crime

Fra saxo.com's nyhedsmail
Saxo.com og Politikens Forlag inviterede til et par timer med inspiration til sommerens læsning, hvis man ikke allerede havde kastet sig over nogle af de bøger, der blev talt om. Bøgerne kunne indkøbes til en god pris, bøger kunne blive signeret af forfatterne og lidt vin nydes. Snakken gik hurtigt med fremmede, da vi jo alle var samlet grundet til vores interesse i at læse gode krimier.
 
Elsebeth Egholm: Jeg finder dig altid
 
Ny serie med lægen , der lever et dobbeltliv. om natten klatrer hun på bygninger i Århusog laver streetart under pseudonymet Private Eye. Hun er ansigtsblind, så da hun overværer en forbrydelse, er odds imod hende, da hun jo ikke kan vide sig sikker på, hvem hun egentlig kan stole på.
Tillægsbemærkning: "Jeg har ikke aflivet Dicte"
Udkommer juli 2017
Lisbeth Zornig & Mikael Lindholm: Arkimedes
 
Ventil for Lisbet Zornig at skrive krimier - "jeg er altid så politisk korrekt". Hun kan jo ikke slå dummefolk ihjel i virkeligheden, selv om hun synes, at de fortjener det.
Det centrale - en samfundsforbrydelse - mange vender det blinde øje til problemerne, men de findes derude
 
Anna Ekberg (aka Anders Rønnow Klarlund & Jacob Weinreich): Kærlighed for voksne
 
Har begge haft lyst til at slå konerne/kæresterne ihjel flere gange om dagen, men det sker jo ikke. Bogen starter med en kone, der bliver slået ihjel af manden under en løbetur, og man går tilbage i tiden for at finde ud af hvorfor. Manden har en yngre elskerinde så, hvor stor en rolle spiller hun egentlig?
Julie Hastrup: Mirakelmanden
 
Selv-erklæret bangebuks, der berettede om hendes møde som barn med øjet i filmen Vindeltrappen (The Spiral Staircase) - en seriemorderfilm fra 1947 - der gav hende mareridt i mange år.
Hev hele familien med ud på en ø i Finland, som er inspirationen til det dystre sted i hendes bog.
Jesper Stein: Papa
 
Lægger ikke skjul på, at han henter inspiration fra sin tid som kriminalreporter hos Jyllandsposten. I starten af bogen bliver vi præsenteret for en sag fra den virkelige verden med et kup af bankbokse på bedste Olsen Banden manér i Danske Bank ved Nørreport Station. Hovedpersonen Axel Stein arbejder undercover, så der blev fortalt lidt om hvordan man skaber et ry i de kriminelle kredse
 
 
For mit eget vedkommende, så havde jeg allerede to af bøgerne, købte to bøger, tre bøger blev signeret af forfatterne (den fjerde var allerede signeret), og ja, blev talt varm på at læse Elsebeth Egholms bog, når den udkommer i næste måned. Forfatterne deler gerne lidt viden om, hvor de har hentet inspirationen - og alle på en facon, som fik os til at grine og samtidig gøre os mere nysgerrige.
 
Sommerens læsestof blev indkøbt af de flestee tilhørere :o)


Comments

Popular posts from this blog

Hjerteknuser

Ulveungen Urds uhyggelige halloween

Dewey's 24 Hour Readathon - Final update