MirakelmandenOriginal titel: Mirakelmanden
Forfatter: Julie Hastrup
Forlag: Politikens Forlag
Sprog: dansk
Udgivet: 30 marts 2017

Jeg har hænderne højt i vejret af bar begejstring - flere gange undervejs havde jeg nærmest lyst til at skrige "Pas på! Se bag dig!". Eller som, når man holder hænderne op foran øjnene, hvis man ser en skræmmende film og alligevel lader fingrene glide lidt fra hinanden, så man kan se, hvad der sker. Jeg får en episode under en biograffilm (The Others) på hornhinden - en scene, der får ret mange biografgæster til nærmest at hoppe op på skødet af deres sidemand. Beskrivelsen af et afsides sted i Finland med en dyster baggrund hjælper med at få fantasien op i et højt gear , når man læser Mirakelmanden.

Det kan godt være, at Julie Hastrup har erklæret sig selv som en stor bangebuks, men hendes skrevne ord hiver os ind i historien med Rebekka Holm, som ender med at undersøge omstændighederne bag kærestens tidligere kones død. Når først Rebekka får færten af noget, så stopper hun ikke før hun finder sammenhængen. Hold nu op, hun får sin sag for.

Det er 6 bog i serien, som jeg først stiftede bekendtskab med sidste år og var derfor lidt nysgerrig efter at finde ud af, om serien stadig lever. Det gør den i allerhøjeste grad og skriger på, at vi får flere sager med Rebekka.


Mirakelmanden  får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (5 af 5 - følger GoodReads rating)

Artikel om Julie Hastrup og Mirakelmanden

Comments

Popular posts from this blog

Ulveungen Urds uhyggelige halloween

Når tiden går i stå

Mercedes-snittet